Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nits Musicals Brufaganya 2024

DIVENDRES 03 MAIG 2024

Tenim el goig de presentar-vos la programació de les Nits Musicals de la Brufaganya 2024, una experiència per gaudir de la música clàssica en un entorn idíl·lic com és la Brufaganya.

Aquest any hem preparat una programació excepcional que estem segurs que us seduirà. Hem seleccionat concerts que combinen el repertori clàssic amb una interpretació innovadora, perfecta per a una audiència que té una bona formació cultural i per a qui la música té un paper important en la seva vida.

Us presentem cinc concerts:

  1.  "Quatre Estacions Recomposada" de Max Richterinterpretat per Sayaka Sohi i la gran orquestra Franz Schubert Filharmonia. És una recreació actual d'una de les obres més conegudes d'Antonio Vivaldi, a càrrec d'un compositor contemporani reconegut internacionalment, Max Richter i amb l'actuació de Sayaka Sohi com a concertino de l'orquestra, intèrpret també de primer nivell. A més gaudirem d'una estrena absoluta amb "Reminiscències de llum" d'Arnau Bataller, compositor valencià. Dia 15 de juny.                    

  2. El "Rèquiem" de Gabriel Fauré, interpretat per L’Orfeó Gracienc amb Pablo Larraz com a director. Commemorarem així el centenari de la mort del gran compositor francès de qui també escoltarem "Madrigal, opus 35" i el conegut "Cantique de Jean Racine". Acompanyaran el cor Brenda Sara, soprano i Josep-Ramon Olivé, baríton, amb acompanyament al piano d'Álvaro Metzger. Dia 13 de juliol.

  3. Una emocionant nit de "Quartets Vocals amb piano", amb quatre figures capdavanteres del panorama musical català: Marta Mathéu, soprano;  Mireia Pintó, mezzosoprano;  Roger Padullés, tenor i Joan Martín-Royo, bariton, acompanyats per Stanislav Anguelov al piano, interpretant peces de Schubert, Brahms, Guastavino i Toldrà. Dia 10 d'agost.

  4. "Gottfried Reiche - Un homenatge al llegendari trompetista de Bach" a càrrec del jove conjunt català "The Delightful Pocket Company", acompanyat en aquesta ocasió per Robert Vanryne Neil Brough figures de primer nivell internacional en trompeta barroca, acompanyats d'un conjunt de talents excepcionals de casa nostra com Sergi Marquilles (trompeta barroca), Ivan Alcazo  i Aviad Gershoni (oboès barrocs), Martí Badia (sacabutx), Marc Clos (timpani) i Marc Díaz (orgue). El concert se centra en la figura de Gottfried Reiche, el trompetista principal de J.S. Bach, i ofereix una exploració de la trompeta barroca a través d’un repertori que combina el virtuosisme i la delicadesa de la millor música de cambra i orquestral per a trompeta del barroc. Dia 21 d'agost.

  5. "Decisió i coratge", l'últim treball d'Irene Reig & The Bop Collective, una proposta de jazz que us farà vibrar, amb una formació d'excel·lència liderada per Irene Reig (saxos alto i soprano a més de compositora), Marta Garrett (veu) Joan Mar Sauqué (trompeta), Alba Pujals (trombó), Héctor Floría (saxo tenor), Joan Monné (piano), Pau Sala (contrabaix) i Joan Casares (bateria). Una aposta que, tot i preservar l’essència de les melodies arrelades al cant, explora l’harmonia i la mètrica de molts estils diferents. Dia 7 de setembre.

Podeu veure tota la programació amb més detall a la nostra web www.brufaganya.cat. Els abonaments als cinc concerts es podran comprar a partir del dia 19 de maig i les entrades soltes a partir del dia 26. L'horari dels concerts serà a dos quarts de deu de la nit.

Com ja és tradició, durant la tarda del concert podreu fer un berenar-sopar a preus mòdics i en acabar tots els assistents, músics inclosos, sereu obsequiats amb xocolata desfeta, coca i pa torrat.

Us animem a unir-vos a nosaltres en aquest magnífic viatge musical a la Brufaganya.

Us esperem un any més a Sant Magí…!!!